De Prins Westzaan

Restaurant - Menusuggesties

Naast de specialiteiten op onze kaart presenteert "De Prins" 4 menusuggesties:


Menu A - € 28,50 p.p.

Deze menusuggestie is bedoeld voor groepen vanaf 10 personen

Tompouce van gerookte
zalm en roomkaas

of

Serranoham met ananas,
rucola sla en pijnboompitten


Kipfilet gevuld met spinazie en roomkaas,
omwikkeld met Ardennerham, geserveerd met pestosaus

of

Gebakken zeewolffilet op een bedje van wortel,

venkel en sperziebonen met Zaanse mosterdsaus


Chocolademousse met vanille ijs en slagroom

Menu B - € 33,50 p.p.

Deze menusuggestie is bedoeld voor groepen vanaf 10 personen

Carpaccio van ossenhaas met rucola sla, pijnboompitten,
Old Amsterdam kaas, spekjes en truffeldressing

of

Spicy gamba’s in olijfolie gebakken met knoflook,
bosui en rode peper


Varkenshaas gevuld met diverse groente en gegratineerd
met brie, geserveerd met honing –mosterdsaus

of

Snoekbaarsfilet met rivierkreeftsaus
en wilde spinazie


Huisgemaakte tiramisu

Menu C - € 36,50 p.p.

Deze menusuggestie is bedoeld voor groepen vanaf 10 personen

Gerookte zalm carpaccio met
gekookt ei, kappertjes,
rode ui en saffraanmayonaise

of

‘Vitello Tonato’
dun gesneden kalfsmuis met
tonijnmayonaise en rucola sla


Kalfsoester met Calvadossaus,
appel, beenham en artisjok

of

Zeeduivelfilet met zeekraal
en beurre blanc


‘Proeverij van zoetigheid’

Menu D - € 45,00 p.p.

Deze menusuggestie is bedoeld voor groepen vanaf 10 personen

‘Trio van vis’
Bonbon van zalm en kruidenroomkaas
Hollandse garnalencocktail
Palingmousse met een stukje gerookte paling

of

‘Trio van vlees’
Ossenhaas carpaccio met Old Amsterdam kaas,

pijnboompitjes, spekjes en truffeldressing
Vitello tonato
Serranoham met meloen


Heldere ossenstaartbouillon met wortel,
courgette en kervel


Tournedos met rode portsaus en gebakken champignons

of

Moot van tarbot met wilde spinazie en Hollandaisesaus


Nagerechtenbuffet

RestaurantRestaurantRestaurantRestaurantRestaurantMenusuggestieMenusuggestie