Naast de specialiteiten op onze kaart presenteert "De Prins" 4 menusuggesties:
Deze menusuggestie is bedoeld voor groepen vanaf 10 personen
Tompouce van gerooktezalm en roomkaas
of
Serranoham met ananas,rucola sla en pijnboompitten
Kipfilet gevuld met spinazie en roomkaas,omwikkeld met Ardennerham, geserveerd met pestosaus
Gebakken zeewolffilet op een bedje van wortel, venkel en sperziebonen met Zaanse mosterdsaus
'Dame Blanche'
vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom
Carpaccio van ossenhaas met rucola sla, pijnboompitten,Old Amsterdam kaas, spekjes en truffeldressing
Drie roosjes van gerookte zalmfilet op een bedje van gemengde salade met Amsterdamse ui, zongedroogde tomaat en mosterd -dille saus
Varkenshaas gevuld met diverse groente en gegratineerdmet brie, geserveerd met honing –mosterdsaus
Snoekbaarsfilet met rivierkreeftsaus en wilde spinazie
Huisgemaakte tiramisu
Gerookte zalm carpaccio met gekookt ei, kappertjes,rode ui en saffraanmayonaise
‘Vitello Tonato’dun gesneden kalfsmuis mettonijnmayonaise en rucola sla
Kalfsoester met Calvadossaus,appel, beenham en artisjok
Zeebaarsfilet met zeekraalen beurre blanc
‘Proeverij van zoetigheid’
‘Trio van vis’
Bonbon van zalm en kruidenroomkaas
Hollandse garnalencocktail
Krul van gerookte paling op een bedje van zoet zure komkommer
‘Trio van vlees’
Ossenhaas carpaccio met Old Amsterdam kaas, pijnboompitjes, spekjes en truffeldressing
Vitello tonato
Serranoham met meloen
Heldere ossenstaartbouillon met wortel, courgette en kervel
Tournedos met rode portsaus en gebakken champignons
Doradefilet met wilde spinazie en Hollandaisesaus
Nagerechtenbuffet