De Prins Westzaan

Restaurant - Buffetten

Met veel zorg worden onze buffetten samengesteld en opgemaakt door onze keukenbrigade, zeker een aanrader voor een zeer geslaagd en gezellig (avondvullend) dinerdansant

Buffetsuggesties

Voor gezelschappen vanaf 30 personen kunt U in Hotel Restaurant 'De Prins' een koud/warm buffet reserveren.


Buffetsuggestie 1 - Buffet de la Prins - € 39,75 p.p.

Vooraf
Heldere ossenstaartsoep met prei, wortel, bleekselderij en kervel

Het visbuffet bestaat uit: 
Gekruide makreelfilet, Gerookte zalmforelfilet, Zoute haring, Gerookte palingfilet, Gerookte zalmfilet, Gevulde tomaat met garnalen, Zalmsalade, Noorse garnalensalade, Gemarineerde haring

Het vleesbuffet bestaat uit:
Ardennerham met meloen, Pastrami met verse ananas, Rosbief, Paté, Peperham, Gerookte kalkoenfilet, Aardappelsalade, Huzarensalade, Gevulde eieren, Compote

Warme gerechten:
Kalfsgehaktballetjes in pikante saus, kipsaté, omelet met o.a. spek, champignons en uien, gebakken aardappelen en frietjes

Garnituren:
Diverse sausjes, stokbrood, toast, roomboter en kruidenboter

Nagerecht:
Siberische ijsomelet met geflambeerde kersen.



Buffetsuggestie 2 - Buffet Riche - € 46,50 p.p.

Vooraf:
Keuze uit ossenstaartsoep of vissoep.

Het visbuffet bestaat uit: 
Gerookte zalmforel, Gerookte palingfilet, Zij gerookte zalm, Zoute haring, Graved lachs, Gerookte heilbotfilet, Gerookte meervalfilet, Krabsalade, Zalmsalade, Gevulde komkommer met garnalen

Het vleesbuffet bestaat uit:
Beenham, Ardennerham met meloen, Parmaham met ananas, Rosbief, Carpaccio met Griekse salade, Pastrami, Pâté canard à l'orange, Gevulde eieren, Huzarensaladem, Aardappelsalade

Warme gerechten:
Reepjes biefstuk in stroganoffsaus, lamsshoarma, gebakken mosselen, gebakken aardappeltjes en frietjes

Garnituren:
Diverse sausjes, stokbrood, toast, roomboter en kruidenboter

Nagerechtenbuffet:
Diverse ijssoorten, vers fruitsalade, pudding, mousse en diverse kaassoorten

Klein vleesbuffet - € 13,50 p.p.

Huzarensalade, Gerookte kalkoenfilet,Paté, Rosbief, Achterham, Meloen

Uitbreiding met 2 stokjes kipsaté € 5,00 p.p.

Bovenstaande buffet worden geserveerd met stokbrood, turksbrood, boter en kruidenboter

Klein visbuffet - € 16,50 p.p.

Zalmsalade, Gerookte zalm,Gerookte paling, Hollandse garnalen

Uitbreiding met 2 stokjes kipsaté € 4,50 p.p.

Bovenstaande buffet worden geserveerd met stokbrood, turksbrood, boter en kruidenboter

Combinatie klein vleesbuffet en klein visbuffet - € 18,50 p.p.

Uitbreiden met twee stokjes kipsaté à € 5,00 p.p.

(frietjes bij het buffet € 1,25 p.p.)

RestaurantRestaurantRestaurantRestaurantRestaurantZaalZaal