Buffetten
Met veel zorg worden onze buffetten samengesteld en opgemaakt door onze keukenbrigade, zeker een aanrader voor een zeer geslaagd en gezellig (avondvullend) dinerdansant
Buffetsuggesties
Voor gezelschappen vanaf 30 personen kunt U in Hotel Restaurant ‘De Prins’ een koud/warm buffet reserveren.
Buffetsuggestie 1 - Buffet de la Prins - € 48,00 p.p.
Vooraf
Heldere ossenstaartsoep met prei, wortel, bleekselderij en kervel
Het visbuffet bestaat uit:
Gekruide makreelfilet, Gerookte zalmforelfilet, Zoute haring, Gerookte palingfilet, Gerookte zalmfilet, Gevulde tomaat met garnalen, Zalmsalade, Noorse garnalensalade, Gemarineerde haring
Het vleesbuffet bestaat uit:
Ardennerham met meloen, Pastrami met verse ananas, Rosbief, Paté, Peperham, Gerookte kalkoenfilet, Aardappelsalade, Huzarensalade, Gevulde eieren, Compote
Warme gerechten:
Kalfsgehaktballetjes in pikante saus, kipsaté, omelet met o.a. spek, champignons en uien, gebakken aardappelen en frietjes
Garnituren:
Diverse sausjes, stokbrood, toast, roomboter en kruidenboter
Nagerecht:
Siberische ijsomelet met geflambeerde kersen.
Buffetsuggestie 2 - Buffet Riche - € 55,00 p.p.
Vooraf:
Keuze uit ossenstaartsoep of vissoep.
Het visbuffet bestaat uit:
Gerookte zalmforel, Gerookte palingfilet, Zij gerookte zalm, Zoute haring, Graved lachs, Gerookte heilbotfilet, Gerookte meervalfilet, Krabsalade, Zalmsalade, Gevulde komkommer met garnalen
Het vleesbuffet bestaat uit:
Beenham, Ardennerham met meloen, Parmaham met ananas, Rosbief, Carpaccio met Griekse salade, Pastrami, Pâté canard à l’orange, Gevulde eieren, Huzarensalade, Aardappelsalade
Warme gerechten:
Reepjes biefstuk in stroganoffsaus, lamsshoarma, gebakken mosselen, gebakken aardappeltjes en frietje
Garnituren:
Diverse sausjes, stokbrood, toast, roomboter en kruidenboter
Nagerechtenbuffet:
Diverse ijssoorten, vers fruitsalade, pudding, mousse en diverse kaassoorten
Klein vleesbuffet - € 17,50 p.p.
Huzarensalade, Gerookte kalkoenfilet,Paté, Rosbief, Achterham, Meloen
Uitbreiding met 2 stokjes kipsaté € 8,50 p.p.
Bovenstaande buffet worden geserveerd met stokbrood, turksbrood, boter en kruidenboter
(frietjes bij het buffet € 2,00 p.p.)
Klein visbuffet - € 21,00 p.p.
Zalmsalade, Gerookte zalm,Gerookte paling, Hollandse garnalen
Uitbreiding met 2 stokjes kipsaté € 8,50 p.p.
Bovenstaande buffet worden geserveerd met stokbrood, turksbrood, boter en kruidenboter
(frietjes bij het buffet € 2,00 p.p.)
Combinatie klein vleesbuffet en klein visbuffet - € 25,50 p.p.
Huzarensalade, Gerookte kalkoenfilet,Paté, Rosbief, Achterham, Meloen
&
Zalmsalade, Gerookte zalm,Gerookte paling, Hollandse garnalen
Uitbreiden met twee stokjes kipsaté à € 8,50 p.p.
Bovenstaande buffet worden geserveerd met stokbrood, turksbrood, boter en kruidenboter
(frietjes bij het buffet € 2,00 p.p.)