De Prins Westzaan

Restaurant

Hotel Restaurant "De Prins" heeft een klassiek à la carte restaurant met een Nederlands-Franse keuken met een capaciteit van 60 couverts. U geniet van uitstekende service en mooie verfijnde gerechten, waarvan een aantal voor u aan tafel bereid. Tevens zijn er wisselende menu's zoals; een weekmenu, maandmenu en seizoensmenu in de à la carte kaart opgenomen. Uiteraard heeft u een keuze uit bijzonder mooie wijnen. In een sfeervolle ambiance bent u echt een avondje uit.

Speciaal voor haar gasten heeft de Chef-kok een aantal bijzondere menusuggesties samengesteld. Bovendien kunt u bij "De Prins" genieten van een verrassend maand- of seizoenmenu.

Exclusief biologisch varkensvlees

Exclusief in ons arrangement serveren wij alleen biologisch varkensvlees afkomstig van Ekovar, de biologische Varkenshouderij van de familie Wennekers uit Schagen. Puur Biologisch & antibiotica vrij varkensvlees uit de regio. Aan de Westfriese Omringdijk heeft de familie Wennekers 26 hectare Biologisch land aan de rand van Schagen. Zij leveren 2500 biologische varkens per jaar. De varkens komen veel buiten en kunnen lekker wroeten en hun natuurlijke gedrag zoveel mogelijk benaderen. Ze hebben een goed leven bij de familie Wennekers en dat proef je terug in de producten. Wij zijn trots dat wij dit varkensvlees mogen bereiden en aan u mogen serveren.

Gerookte Zalm van het Saense Rookhuis

Ook exclusief op onze a la carte kaart is onze gerookte zalm van het Saense Rookhuis. Deze zalm wordt verantwoord gekweekt, hormoon en antibiotica vrij. De zalm wordt gemarineerd in pekel en kruiden, deze wordt zorgvuldig samengesteld a.d.h.v. het gewicht van de zalm om een constante smaak en kwaliteit te kunnen garanderen. Het drogen en uiteindelijk het roken van de zalm duurt ongeveer 50 uur. Het Saense Rookhuis staat voor kwaliteit en dat proeft u terug in deze heerlijke gerookte zalm. De zalm heeft een delicate rooksmaak en een mooie bite.

Bekijk onze verschillende menukaarten en arrangementen

RestaurantRestaurantBiologisch varkensvleesZalm