Menusuggesties
Naast de specialiteiten op onze menukaart presenteert “De Prins” 4 menusuggesties. Deze menusuggesties zijn bedoeld voor groepen vanaf 10 personen.
Menu A - € 36,75 p.p.
Tompouce van gerookte
zalm en roomkaas
of
Serranoham met ananas,
rucola sla en pijnboompitten
Kipfilet gevuld met spinazie en roomkaas,
omwikkeld met Ardennerham, geserveerd met pestosaus
of
Gebakken zeewolffilet op een bedje van wortel, venkel en sperziebonen met Zaanse mosterdsaus
‘Dame Blanche’
vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom
Menu B - € 41,75 p.p.
Carpaccio van ossenhaas met rucola sla, pijnboompitten,
Old Amsterdam kaas, spekjes en truffeldressing
of
Drie roosjes van gerookte zalmfilet op een bedje van gemengde salade met Amsterdamse ui, zongedroogde tomaat en mosterd -dille saus
Varkenshaas gevuld met diverse groente en gegratineerd
met brie, geserveerd met honing –mosterdsaus
of
Snoekbaarsfilet met rivierkreeftsaus
en wilde spinazie
Huisgemaakte tiramisu
Menu C - € 44,75 p.p.
Gerookte zalm carpaccio met gekookt ei, kappertjes,
rode ui en saffraanmayonaise
of
‘Vitello Tonato’
dun gesneden kalfsmuis met
tonijnmayonaise en rucola sla
Kalfsoester met Calvadossaus,
appel, beenham en artisjok
of
Zeebaarsfilet met zeekraal
en beurre blanc
‘Proeverij van zoetigheid’
Menu D - € 54,50 p.p.
‘Trio van vis’
Bonbon van zalm en kruidenroomkaas
Hollandse garnalencocktail
Krul van gerookte paling op een bedje van zoet zure komkommer
of
‘Trio van vlees’
Ossenhaas carpaccio met Old Amsterdam kaas, pijnboompitjes, spekjes en truffeldressing
Vitello tonato
Serranoham met meloen
Heldere ossenstaartbouillon met wortel, courgette en kervel
Tournedos met rode portsaus en gebakken champignons
of
Doradefilet met wilde spinazie en Hollandaisesaus
Nagerechtenbuffet
(nagerechtenbuffet is mogelijk vanaf 20 personen, onder de 20 personen wordt het nagerecht een Grand Dessert)