Kerstpromo
De Prins Westzaan

Restaurant

Hotel Restaurant "De Prins" heeft een klassiek à la carte restaurant met een Nederlands-Franse keuken met een capaciteit van 60 couverts. U geniet van uitstekende service en mooie verfijnde gerechten, waarvan een aantal voor u aan tafel bereid. Tevens zijn er wisselende menu's zoals; een weekmenu, maandmenu en seizoensmenu in de à la carte kaart opgenomen. Uiteraard heeft u een keuze uit bijzonder mooie wijnen. In een sfeervolle ambiance bent u echt een avondje uit.

Speciaal voor haar gasten heeft de Chef-kok een aantal bijzondere menusuggesties samengesteld. Bovendien kunt u bij "De Prins" genieten van een verrassend maand- of seizoenmenu.

Vleesgerechten

Vanaf heden mogen wij u Hereford en Belgisch Wit Blauw (BWB)rundvlees uit Westzaan serveren. Het Hereford rundvlees hebben wij al een paar maanden op onze menukaart staan, maar vanaf heden serveren wij ook het zeer malse BWB rundvlees.

Veebedrijf mts BEKA uit Westzaan houdt koeien van beide vleesrassen. Het vlees van het BWB rund staat bekend om haar malsheid. Het vlees is zeer rijk aan eiwitten van hoge biologische waarde, vitamine B3 en B12, aan ijzer en zink. Het vlees bevat minder cholesterol en gemiddeld 5% vet d.w.z. 2 tot 3 keer minder dan vlees geproduceerd door andere vleesrassen.

Kortom een mager, mals en smaakvol stukje vlees, verantwoord geproduceerd met respect voor het welzijn van de dieren en de voedselveiligheid.

Hereford koeien groeien op een rantsoen van alleen gras of kuilvoer, zonder krachtvoer bij te voeren. Herefordvlees is doorregen met kleine vetadertjes (marmering), die smelten tijdens het bakken en geven zo het vlees een extra malse en sappige smaak mee.

Bekijk onze verschillende menukaarten en arrangementen